OnePlus

OnePlus gick inte bra i hemlandet under 2018

Som de flesta av er troligtvis vet så håller Kina på att ta över en hel industri. Jag pratar såklart om de kinesiska mobilmärkena som bara växer och växer i världen. 

Nu har det framkommit att OnePlus inte kvalar in på topp 5-listan när det kommer till premiumsmartphones som säljs i Kina. Under 2018 ser det ut som att Apple följt av Huawei, OPPO, Vivo och Xiaomi sålde flest premium-smartphones i Kina. OnePlus har därmed lite att kämpa för under det här året.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...