Google Pixel

Pixel 3a och Pixel 3a XL presenteras 7 maj

Det har länge spekulerats om Googles kommande mobiler Pixel 3a och Pixel 3a XL. Nu har tillverkaren avslöjat när man kommer presentera de nya mobilerna! 

Det ser ut som att Google kommer hålla ett event den 7 maj där tillverkaren kommer visa upp de nya mobilerna Pixel 3a och Pixel 3a XL. Vi vet sedan tidigare att Pixel 3a kommer få en 5,6 tumsskärm tillsammans med processorn Snapdragon 670 medans Pixel 3a XL ser ut att få en 6 tumsskärm tillsammans med processorn Snapdragon 710.

Facit får vi däremot den 7 maj!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...