Samsung

Samsung berättar mer om Galaxy Fold med ny bild

Samsung Galaxy Fold kommer landa på svenska butikshyllor den 3 maj. Nu har Samsung släppt en bild där man visar upp många finesser som Samsung Galaxy Fold erbjuder. 

Genom att kolla på bilden nedan får vi bland annat reda på att Samsung Galaxy Fold väger 263 gram. Utöver det listar Samsung vilka färger enheten kommer bli tillgänglig i, hur stort batteri Galaxy Fold fått, hur hårdvaran för kamerorna ser ut och så vidare. Hela bilden kan ni se nedan!

gsmarena_001 (47).jpg

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...