Samsung

Samsung Galaxy S10 5G får 112 poäng av DxO – delar på förstaplatsen

Jag avslöjade för en tid sedan att Huawei P30 Pro har den bästa kameran på marknaden genom att DxOMark gav den ett resultat på 112 poäng.

Nu ser det ut som att Huawei P30 Pro inte längre är det självklara förstahandsvalet. Samsung Galaxy S10 5G har nämligen fått samma poäng som P30 Peo på 112 poäng där experterna givit enheten 117 poäng när deg kommer till foto och 100 poäng när deg kommer till video.

Det utförliga testet kan ni läsa här.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...