Samsung

Samsung Galaxy S10 får ny uppdatering

Samsung har under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till Samsung Galaxy S10, S10+ och Galaxy S10e. Nu har det inkommit nya uppgifter.

Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 och S10+ har nu börjat få säkerhetsuppdateringen för april-månad. När det kommer till funktioner har den här uppdateringen stabiliserat upp LTE samt förbättrat fingeravtrycksläsaren i Galaxy S10 och S10+.

Uppdateringen skickas ut löpande över hela världen.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...