Samsung

Samsung Galaxy S11 kan få företagets nya 5nm-chipp

Samsung kommer troligtvis hålla ett event i början av nästa år där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy S11. Nu har det framkommit att Samsung har börjat utveckla det här chippet! 

Företagets nuvarande chipp, Exynos 9820 som sitter i Galaxy S10, har utrustats med 8nm-teknik. Nu ser det däremot ut som att Samsung håller på att utveckla ett chipp som bygger på 5nm-teknik.

Det sägs att det här chippet kommer göra debut i Samsung Galaxy S11, något som skulle vara mycket trevligt.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...