Samsung

Samsung Galaxy S8 får ny uppdatering – fixar allvarligt problem

Samsung har under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till Galaxy S8 och S8+. Läs vidare för att veta vad den senaste uppdateringen till mobilerna innehåller.

Samsung har som sagt börjat skicka ut en ny uppdatering till Galaxy S8. Jag rapporterade tidigare om att Samsung Galaxy S8 hade fått problem med LTE efter den senaste uppdateringen. Detta är ett problem som den senaste uppdateringen (för april-månad) ska ha löst!

Utöver det så innehåller uppdateringen andra typer av buggfixar. Uppdateringen skickas ut löpande men först ut är USA.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...