Samsung

Samsung Galaxy S8 är den skönaste mobilen #åsikt

Det var i och med Samsung Galaxy S8 som tillverkaren ”steppade upp” enligt mig. Jag använder mig än idag enheten för enbart en sak. Läs vidare för att ta reda på varför jag är förälskad i Galaxy S8.

Trots att Samsung Galaxy S8 är över två år gammal så använder jag telefonen förfarande. Det är inte för att den längre har den bästa displayen eller kameran för att nämna två exempel, utan det är för att enheten är så förbannat skön att skriva på. Jag har alltid gillat vibrationsmotorerna i Samsungs mobiler, och Galaxy S8 har den bästa ”känslan” enligt mig då den har den optimala tyngden.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...