Sony

Sony börjat kännas vimsiga #åsikt

Sony avslöjade för en tid sedan att tillverkaren troligtvis kommer lägga ner sin Compact-serie för att istället satsa på ”de stora flaggskeppen”. Men det är inte här galenskaparna tar vid.

Enligt flera uppgifter kommer Xperia 2, en slags uppföljare till Xperia 1, få sämre specifikationer jämfört med tillverkarens flaggskepp som man presenterade i februari. Detta känns som en mycket konstigt strategi och om Sony fortsätter på det här sättet riskerar tillverkaren att hamna i samma zon som HTC hamnat i.

Jag hoppas verkligen inte att det här stämmer, men det återstår att se hur det blir med den saken!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...