Sony

Xperia 1: mer tyder på att enheten kommer kosta runt 10 000 kronor

För ett antal månader sedan visade Sony upp det nya flaggskeppet Xperia 1. Nu har det inkommit nya uppgifter om det kommande flaggskeppet från Sony!

Det ser ut som att Sony kommer släppa den här modellen i slutet av sommaren och att den kommer kosta 9900 kronor för fullpris i Japan. Detta tyder på att det kommande flaggskeppet från Sony kommer kosta nära 10 000 kronor när den kommer till Sverige.

Det återstår att se när enheten kommer till Sverige, men förhoppningsvis kommer det bli inom kort.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...