Apple och Qualcomm äntligen överens!

Jag har sedan ett antal månader sedan rapporterat om att Apple och Qualcomm inte har varit bästa vänner. Nu ser det ut som att bägge parter kommit överens. 

Tro det eller inte – men nu har Apple och Qualcomm kommit överens efter en lång tvist. Detta betyder att Qualcomm kommer börja skeppa chipp till Apple som i sin tur kommer utrusta sina kommande iPhones med chipp från Qualcomm. Bägge parter har sagt följande:

“Qualcomm and Apple today announced an agreement to dismiss all litigation between the two companies worldwide. The settlement includes a payment from Apple to Qualcomm. The companies also have reached a six-year license agreement, effective as of April 1, 2019, including a two-year option to extend, and a multiyear chipset supply agreement.”

Det är däremot oklart när Apple kommer börja utrusta sina produkter med chipp från Qualcomm, men förhoppningsvis blir det tills i höst.

Via

 

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...