Apple

Apples försäljning fortsätter att rasa

Det ser ut som att Apple har haft det tufft den senaste tiden. Utöver bråket med Qualcomm så har det kommit fram en ny grej som inte känns speciellt lovande. 

Det ser ut som att Apple fortsätter att rasa när det kommer till försäljningen av iPhones. Under kvartal ett det här året så sålde man för 51,9 miljarder dollar. Det kan jämföras med samma period för 2017 då man istället sålde för 59,8 miljarder dollar.

Det betyder att den amerikanska tillverkaren har tappat en hel del, dock ser det fortfarande ut att gå hyfsat för Apple.

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...