Google

Chromecast behöver fler detaljer #åsikt

Google kommer troligtvis hålla ett event i oktober där tillverkaren möjligtvis inte bara kommer visa upp nya smartphones utan möjligtvis även lite annan hårdvara. 

Jag misstänker att tillverkaren bland annat också kommer visa upp en ny Chromecast. Jag hoppas att Google kommer visa upp en Chromecast med mycket detaljer. Det jag menar med det är att enheten skulle få en övergripande kulör tillsammans med en annan kulör som bara står för detaljerna.

Det återstår givetvis att se hur det blir med den saken!

 

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...