Google

Chromecast kan få en tunnare sladd i framtiden

Google kommer troligtvis hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp en ny Chromecast. Nu har nya uppgifter dykt upp! 

Det ser ut som att nästa Chromecast kan komma att få en tunnare display jämfört med företagets nuvarande Chromecast. Det ser däremot ut som att den här enheten kommer få en platt display, precis som i fallet med Googles nuvarande Chromecast.

Det återstår däremot att se hur det kommer bli med den saken.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...