Google

Google Camera uppdateras med nya funktioner

Google har under natten börjat skicka ut en ny uppdatering till Google Camera. Den här uppdateringen innehåller ett gäng nya AI-baserade finesser. 

Den senaste versionen av Google Photo har fått ett nytt AI-läge som känner av kyssar. Utöver det så har appen fått sig en uppfräschning när det kommer till Photobooth-läget som nu känner av när de som tar bilden gör ”de bästa minerna” och trycker på avtryckaren automatiskt. Google skriver följande om de nya funktionerna:

”We worked with photographers to identify five key expressions that should trigger capture: smiles, tongue-out, kissy/duck face, puffy-cheeks, and surprise. We then trained a neural network to classify these expressions. The kiss detection model used by Photobooth is a variation of the Image Content Model (ICM) trained for Google Clips, fine tuned specifically to focus on kissing.”

pixel-3-photobooth-mode.gif

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...