Google

Google Maps uppdateras med nya funktioner

Det ser ut som att Google under eftermiddagen har börjat skicka ut en ny beta-funktion till Google Maps, men vad är det här för funktion? 

Den senaste versionen av Google Maps innehåller ett nytt gränssnitt som kan komma att bli användbart. I den senaste versionen av Google Maps har tillverkaren gjort det enklare att lägga till olika händelser i form av till exempel bilder på olika platser. Mer om de nya funktionerna kan ni läsa här.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...