Google

Google Play får ny funktion

Google har under dagen visat upp en ny funktion när det kommer till Google Play Store. Men vad innehåller den här funktionen för nyhet?

Den nyaste versionen av Google Play gör det möjligt att lägga in en budget på hur mycket du kan spendera på betalt innehåll i app-butiken för Android. Jag tycker det låter som en riktigt smart funktion och det kan till exempel passa för föräldrar som inte vill att ens barn ska spendera hur mycket som helst på spel och andra roligheter.

Uppdateringen skickas ut löpande.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...