Honor

Honor 20i nu officiell

Honor har under dagen hållit ett event där tillverkaren visat upp den nya mobilen Honor 20i. Den här enheten har bland annat utrustats med tre kameror på baksidan. 

Om vi börjar med framsidan så har Honor 20i fått en 6,21 tumsskärm med Full HD+- upplösning tillsammans med en LCD-panel. Under huven finner vi processorn Kirin 980 tillsammans med 4/128, 6/64 GB, 6/128 GB eller 6/256 GB inbyggt minne. På baksidan sitter som sagt tre kameror: en primär 24 MP-kamera, en sekundär 8 MP-kamera med zoom samt en tredje 2 MP-kamera för att skapa en 3D-effekt i bilderna. På framsidan sitter en ensam 32 MP-kamera.

Screenshot Capture - 2019-04-17 - 14-49-02.png

I övrigt har enheten fått ett 3400 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 9 Pie från start.

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...