Huawei

Huawei EMUI 9.1: så laddar du hem det

Huawei avslöjade nyligen att man börjat skicka ut EMUI 9.1 som beta till ett gäng olika enheter. Nu har det framkommit hur man kan ladda hem den senaste EMUI-versionen. 

Det framkommer att man måste tanka hem en speciell app för ändamålet. Hur man går till väga kan ni se genom att klicka er vidare här. Den senaste versionen av EMUI innehåller bland annat förenklade ikoner och ett nytt läge för gaming kallat GPU Turbo 3.0.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...