Huawei

Huawei Mate 20 Pro får EMUI 9.1 någon gång – innehåller några nya funktioner

För drygt en vecka sedan avslöjade jag att Huawei hade börjat skicka ut EMUI 9.1 som beta till kinesiska exemplar av Mate 20 och Mate 20 Pro. Nu har nya uppgifter inkommit!

Det ser ut som att EMUI 9.1 bland annat innehåller GPU Turbo 3.1. Den här funktionen innebär att telefonen optimerar prestandan så att enheten inte drar lika mycket ström som den hade gjort annars. Utöver det har Huawei lagt till ett nytt ”filter” som ska göra att  gränssnittet känns modernare.

Alla nya funktioner och finesser kan ni läsa om här.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...