OnePlus

OnePlus 5 och 5T får Open Beta 28 och 30

OnePlus har under dagen börjat skicka ut nya betauppdateringar till OnePlus 5 och 5T. Det rör sig om Open Beta 28 och Open Beta 30. Men vad innehåller denna uppdatering för mobilerna? 

Den senaste betauppdateringen till OnePlus 5 och 5T innehåller mycket nytt. Telefonerna har exempelvis fått läget som ska göra det enklare att hitta sin bil. Utöver det ska man ha förbättrat nätverkshastigheten samt gjort det enklare att svara på notiser direkt från rullgardinen.

Alla nya finesser och funktioner kan ni läsa om här. Uppdateringen skickas ut löpande till de som är med i Open Beta-programmet.

 

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...