OnePlus

OnePlus 7 är inte nära att presenteras

Det har under en längre tid spekulerats om OnePlus 7. Men enheten är inte nära att presenteras. Läs hela inlägget för att ta reda på hur jag vet det! 

När OnePlus brukar släppa en ny smartphone så brukar tillverkaren sluta sälja den nyaste produkten de har i lager. Så är däremot inte fallet med OnePlus 6T då den här telefonen fortfarande finns i lager hos OnePlus. Detta betyder att det är minst två veckor kvar innan OnePlus kommer visa upp den nya OnePlus 7-serien.

Vi vet sedan tidigare att OnePlus 7 kommer få en 6,5 tumsskärm med Full HD+- upplösning tillsammans med chippet Snapdragon 855.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...