OnePlus

OnePlus 7 och 7 Pro läcker

OnePlus kommer hålla ett event den 14 maj där tillverkaren kommer visa upp de nya mobilerna OnePlus 7 och 7 Pro. Här är skillnaden på de två enheterna!

OnePlus 7 kommer få en platt 6,5 tumsskärm medans OnePlus 7 Pro kommer få en 6,64 tumsskärm. Det sägs även att OnePlus 7 Pro kommer få en primär 48 MP-kamera tillsammans med en pop up-kamera, något som vanliga OnePlus 7 inte förväntas få.

När det kommer till prestandan är det även möjligt att OnePlus 7 Pro kommer med 12 GB RAM. Det återstår däremot att se hur det blir med den saken!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...