OnePlus

OnePlus 7 Pro kommer få en bättre vibrationsmotor

Jag har sedan tidigare skrivit och önskat att OnePlus 7 skulle få en bättre vibrationsmotor. Nu ser min önskan ut att bli verklighet. 

Det ser ut som att OnePlus 7 Pro kommer få en bättre vibrationsmotor jämfört med tidigare modeller från företaget. Detta innebär att OnePlus 7 Pro troligtvis kommer bli underbar att skriva på. Det återstår att se om OnePlus 7 kommer få lika stark vibrationsmotor eller hur det kommer bli med den saken.

En sak är jag i alla fall övertygad över: OnePlus 7 Pro kommer bli en riktigt bra enhet!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...