Samsung

Samsung Galaxy A20, A40, A70 och A80 går rekordbra

Det har nyligen framkommit att Samsungs nya Galaxy A-serie går otroligt bra. Personligen blir jag inte förvånad då främst Galaxy A80 har en imponerande design. 

Samsung har nyligen meddelat att tillverkaren sålt över två miljoner av Galaxy A20, A40, A70 och A80 under de två månader som enheterna funnits ute på marknaden. Jag misstänker att försäljningen främst av Samsung Galaxy A80 kommer lyfta Samsung Galaxy A-varumärket till skyarna, men det återstår att se!

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...