Samsung

Samsung Galaxy Buds får ny uppdatering

Samsung har under kvällen börjat skicka ut en ny uppdatering till hörlurarna Galaxy Buds. Den här uppdateringen är den största Galaxy Buds fått hittills. 

Den senaste uppdateringen gör att du nu kan styra Galaxy Buds med Bixby, vilket innebär att du kommer kunna prata med Galaxy Buds och få dom att förstå vad du säger, i alla fall om du kan Sydkoreanska eller engelska. Utöver det har Samsung finputsat svepgesterna som Galaxy Buds har utrustats med.

Uppdateringen skickas ut löpande.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...