Samsung

Samsung Galaxy Fold kommer drabbas av många problem #spekulation

Alla minns vi nog året då Samsung presenterade och även släppte Galaxy Note 7 på marknaden. Detta är ett år Samsung troligtvis vill glömma. Men kan katastrofen bli värre med nya Galaxy Fold? 

Trots att media bara haft enheten i några dagar så har det börjat inkomma rapporter om skärmflimmer samt att enheten är ömtålig. Det känns som att Samsung Galaxy Fold kommer drabbas av ett gäng problem då det verkar som att enheten är väldigt ömtålig, men det verkar inte heller som att mjukvaran i mobilen är som den ska.

Jag är rädd att Samsung Galaxy Fold kan bli en mycket problematisk enhet, det återstår däremot att se hur det blir med den saken!

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...