Samsung

Samsung Galaxy S10 5G är beviset på att DxO är köpta #åsikt

Under gårdagen släppte DxOMark sitt resultat för det kameratest man hade genomfört på Samsung Galaxy S10 5G. Enligt mig var resultat en riktigt chock… 

Det framkommer att ”experterna” på DxOMark tycker att Samsung Galaxy S10 5G har lika bra kameror som Huawei P30 Pro, något som gör att S10 5G fått 112 poäng. Detta tycker jag är patetiskt. Varför tycker jag det?

Den frågan är mycket enkel att besvara: Samsung Galaxy S10 5G tar inte alls lika detaljerade bilder som P30 Pro. Detta tycker jag gör att Samsung Galaxy S10 5G borde få ett lägre betyg, om inte annat för att DxOMark ska vara så ärliga som möjligt mot Samsung.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...