Samsung

Samsung Galaxy S10-mobilerna har en miljövänlig låda enligt tillverkaren

Samsung har nyligen släppt en ny bild där man visar upp hur lådan till Samsung Galaxy S10, S10e och Galaxy S10+ är byggd. Läs mer för att veta mer! 

Samsung skriver på bilden nedan bland annat att lådan till Galaxy S10-serien inte innehåller någon plast. Utöver det skriver man att pappret som lådan bland annat är gjord av kan återvinnas. Hela bilden där Samsung förklarar alla steg kan ni se nedan!

Screenshot Capture - 2019-04-17 - 15-54-53.png

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...