Samsung

Samsung Galaxy S10 ser fortfarande ut att ha jätteproblem

Jag har sedan tidigare rapporterat om att Samsung haft problem med Galaxy S10-mobilerna i USA. Nu har det inkommit nya rapporter om problem.

Samsung började under gårdagen skicka ut en uppdatering som skulle fixa problemet med LTE-krånglet. Det ser däremot fortfarande ut som att de som använder operatören Sprint har problem med LTE till sina Galaxy S10-användare.

Det återstår att se vad man kommer göra för att lösa problemet.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...