Samsung

Samsung Galaxy S9 får ny uppdatering

Samsung har under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till Galaxy S9 och S9+. Vad innehåller den här uppdateringen för nyheter? 

Det ser ut som att Samsung under dagen har börjat skicka ut en ny uppdatering till Galaxy S9 och S9+ som har köpts hos den amerikanska operatören Sprint. Den här uppdateringen innehåller inga spännande nyheter utan ser endast ut att innehålla säkerhetsuppdateringen för april-månad.

Uppdateringen skickas ut löpande.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...