Samsung

Samsung visar upp Galaxy A60

Under den senaste veckan presenterat många nya telefoner i Galaxy A-serien. Nu är det dags igen! Den här gången har tillverkaren visar upp den nya mobilen Galaxy A60. 

Samsung Galaxy A60 har fått en 6,3 tumsskärm med Full HD+- upplösning tillsammans med en LCD-panel. Under huven har enheten fått processorn Snapdragon 675 med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. På baksidan sitter tre kameror (32+8+5 MP) tillsammans med en främre 32 MP-kamera.

I övrigt har enheten fått ett 3500 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 9 Pie från start. Enheten kommer släppas någon gång i maj.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...