OnePlus

Vilken OnePlus kommer vinna kampen?

OnePlus kommer troligtvis hålla ett event den 14 maj där tillverkaren inte kommer visa upp en, utan tre nya mobiler för första gången i en hel serie smartphones. Det här är någonting helt nytt för tillverkaren. 

OnePlus har varit en tillverkare som alltid har satsat på att erbjuda så mycket specifikationerna som möjligt. Men med OnePlus 7 Pro och OnePlus 7 Pro 5G ser det ut som att tillverkaren kommer höja ribban när det kommer till priset. Vid sidan om dessa två premiumenheter ser det även ut som att OnePlus kommer visa upp vanliga OnePlus 7 som bland annat ser ut att få enklare design.

OnePlus har hittills haft en målgrupp som vill ha så mycket för pengarna som möjligt. Det kommer därför bli mycket intressant att se om de som kommer köpa en ny OnePlus kommer gå all-in för det bästa eller om de flesta kommer nöja sig med vanliga OnePlus 7.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...