Sony

Xperia 1 ser inte ut att släppas i den väntade kulören

Sony kommer troligtvis släppa det nya flaggskeppet Xperia 1 någon gång under sommaren i Sverige. Nu har det framkommit nya uppgifter gällande det kommande flaggskeppet. 

När Sony presenterade Xperia 1 så visade tillverkaren upp en lila version av enheten. Det ser däremot inte ut som att den nya enheten kommer bli tillgängligt i den kulören som Sony visade upp enheten i.

Den lila varianten av Xperia 1 ser istället ut att få en annan ton av lila. Kulörerna lär inte skilja jättemycket från varandra men man kommer troligtvis kunna se viss skillnad. Det är oklart om Xperia 1 kommer till Sverige i lila.

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...