Apple

Google Chrome har blivit hackat

Om du använder Google Chrome på en iOS-enhet (iPhone och iPad) så påstås det nu att du borde avinstallera appen så snart som möjligt. Läs vidare för att veta varför!

Det ser ut som att dessa hackare har lyckats tagit sig in i källkoden för Chrome till iOS och aktiverat en typ av ”annons” (se bilden nedan) som gör Chrome för iOS helt oanvändbar. Det ser ut som att dessa människor endast kommit åt iOS då det inte ser ut som att Android har drabbats.

Google och Apple jobbar förhoppningsvis på en lösning på problemet.

turkey.png

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...