Google

Google Maps får ny funktion i den senaste uppdateringen

Google har under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till Google Maps. Vad innehåller den senaste uppdateringen? Läs vidare för att veta mer! 

Google Maps har blivit smartare. Google har nyligen skickat ut en ny uppdatering till Maps som gör att Maps kan känna av om du nyligen kopierat in en adress i din Clipboard för att kunna föreslå den här adressen när du ska lägga in adress i Google Maps utan att du behöver gå in i Clipboard och rota rätt på adressen själv.

Det låter som en smart funktion men den återstår att se hur bra den kommer fungera.

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...