By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Börjar OnePlus hamna efter?

3 min read

Jag meddelade nyligen att OnePlus hade börjat skicka ut säkerhetsuppdateringen för mars-månad till mobilerna OnePlus 6 och OnePlus 6T. Men jag känner att OnePlus börjar hamna efter.

Trots att OnePlus kör med typ Clean Android så har tillverkaren “bara” skickat ut säkerhetsuppdateringen för mars-månad till flaggskeppen OnePlus 6 och 6T. Detta är minst sagt ingen bra tecken eftersom att vi är inne i april och för att OnePlus borde börjat skicka ut säkerhetsuppdateringen för april-månad istället.

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...