Spotify har nu 100 miljoner premium-konton registrerat

Det har nyligen framkommit att Spotify har växt som bara den under de senaste åren. Läs vidare för att veta vad det handlar om! 

För ett år sedan meddelade Daniel Ek, grundaren bakom Spotify, att tjänsten då hade 75 miljoner registrerade premium-konton. Nu har det framkommit att Spotify har 100 miljoner registrerade premium-konton registrerade världen över. Jag misstänker dessutom att det inte kommer ta stopp här utan att många fler konton kommer registreras framöver.

EA-Q1-2019-Card2-1920x733.jpg

Via

About

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

http://prylgalningencom.wordpress.com
%d bloggare gillar detta: