Huawei Mate 20 får ny uppdatering

Huawei har under kvällen börjat skicka ut en ny uppdatering till mobilen Mate 20. Men vad innehåller den här uppdateringen till Mate 20? Fortsätt läsa för att veta mer! 

Under gårdagen rapporterade jag om att Huawei hade uppdaterat Mate 20 Pro med en ny uppdatering som bland annat innehåll säkerhetsuppdateringen för april-månad. Nu ser det ut som att Huawei även har börjat skicka ut uppdateringen till vanliga Mate 20. Som jag var inne på innehåller uppdateringen säkerhetsuppdateringen för april-månad tillsammans med buggfixar.

Uppdateringen skickas ut löpande.

Via

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...