LG G8 ThinQ en besvikelse i DxO:s kameratest

Kameraexperterna hos DxONMark har nyligen släppt en ny artikel där man avslöjar hur bra kamera man tycker att LG G8 ThinQ. Ni som hade hoppats på ett högt betyg kommer bli besvikna. 

LG G8 ThinQ har fått den totala poängen 96. Det är helt klart en försämring om man jämför med LG G4 som hade en grymt bra kamera för sin tid. Det märks tyvärr att LG börjar fokusera mindre och mindre på sina mobiler.

Åter till ämnet. LG G8 ThinQ fick 99 poäng när det kom till foto och 89 poäng när det kom till video, något som gjorde att enheten fick helhetspoängen 96. Ni kan läsa hela testet genom att klicka er vidare här.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...