Samsung

Först AirPower, sedan Galaxy Home?

I augusti förra året visade Samsung upp den nya högtalaren Galaxy Home. Den här högtalaren skulle Samsung släppa under april det här året. Men så blev inte fallet.

Nu har det inkommit uppgifter om att Samsung vägrat berätta vad som är orsaken till att tillverkaren har försenat Galaxy Home. Detta är en indikation på att det är något som är riktigt fel som Samsung behöver jobba på för att fixa till.

Det sägs att Galaxy Home kommer släppas i maj, men jag känner mig mycket osäker på om så verkligen kommer bli fallet.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...