Samsung

Samsung Galaxy Note 10: så stort batteri får den vanliga versionen

Samsung kommer troligtvis hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp en rad versioner av Galaxy Note 10. Nu har nya uppgifter inkommit!

Jag har sedan en tid tillbaka rapporterat om att Samsung Galaxy Note 10 Pro troligtvis kommer få ett 4500 mAh-batteri. Nu har det inkommit uppgifter om att Samsung Galaxy Note 10 (vanliga versionen) kan komma att få ett batteri på 4000 mAh-batteri.

Utöver det sägs det att den här modellen kommer få 50W-laddning. Det återstår däremot att se om uppgifterna stämmer och än så länge bör dessa tas med en nypa salt.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...