Samsung

Samsung Galaxy S10: rapporter om flera explosioner

Samsung släppte under början av mars det här året nya Galaxy S10-serien. Nu har det inkommit nya oroväckande uppgifter.

Det rapporteras om att Samsung har problem med explosioner när det kommer till Galaxy S10-serien. Än en gång nämns det inte vilken typ av Galaxy S10 det rör sig om (om det är vanliga, Galaxy S10+ eller S10e). Men en sak är i alla fall klar: om uppgifterna stämmer har Samsung stora problem med S10-serien.

Det återstår däremot att se om det kommer in flera rapporter i framtiden. Uppgifterna bör tas med en nypa salt.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...