Samsung

Kommer Samsung Galaxy S11 få en bakre 48 MP-kamera?

En av de största akilleshälarna med Samsung Galaxy S10 är enligt många att den har en undermålig kamera som inte håller måttet jämfört med till exempel Huawei P30 Pro. Kommer Samsung göra något åt problemet? 

Många tillverkare som släppt smartphones idag har släppt dessa med en upplösning på 48 MP. Det är några nmegapixlar upp från de 12 som Galaxy S10 fått som primära. Jag misstänker att Samsung Galaxy S11 kan komma att få en primär 48 MP-kamera. Det återstår däremot att se hur det blir med den saken. En sak är jag i alla fall säker på: Samsung behöver rycka upp sig när det kommer till kameror i företagets smartphones.

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...