Samsung

Samsung Galaxy S10 är för lätt #åsikt

Samsung har precis som flera gånger förr utrustat Galaxy S10 med en stark vibrationsmotor. Jag tycker däremot att motorn Galaxy S10 är för stark i förhållande till en sak. Läs vidare för att veta vilken sak jag menar! 

Jag har skrivit det förr men skriver det igen: Samsung Galaxy S10 är på tok för lätt. Enligt mig känns det som en leksakstelefon som är köpt på BR. Jag tycker dessutom att enheten fått en för stark vibrationsmotor i förhållande till sin vikt. Det känns nästan som att enheten flyger i näven när man har vibrationer på och skriver på enheten.

Detta är däremot ett problem som Galaxy S10 med keramik inte drabbats av.

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...