By Rasmus Hellmyrs – En fulltidsnörd

Samsung Galaxy S10 är för lätt #åsikt

3 min read

Samsung har precis som flera gånger förr utrustat Galaxy S10 med en stark vibrationsmotor. Jag tycker däremot att motorn Galaxy S10 är för stark i förhållande till en sak. Läs vidare för att veta vilken sak jag menar! 

Jag har skrivit det förr men skriver det igen: Samsung Galaxy S10 är på tok för lätt. Enligt mig känns det som en leksakstelefon som är köpt på BR. Jag tycker dessutom att enheten fått en för stark vibrationsmotor i förhållande till sin vikt. Det känns nästan som att enheten flyger i näven när man har vibrationer på och skriver på enheten.

Detta är däremot ett problem som Galaxy S10 med keramik inte drabbats av.

 

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...