Samsung Galaxy S11+: så stor skärm kan den få

Samsung kommer troligtvis hålla ett event i slutet av februari nästa år där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy S11+. Men hur stor skärm kan den här enheten komma att få? 

Samsung höjde ribban med årets Galaxy S10 och S10+ då de fått 6,1″ respektive 6,3″ medans ”minstingen” Galaxy S10e fått en 5,8 tumsskärm. Nu kan det ha ha framkommit uppgifter om hur stor skärm uppföljaren till Galaxy S10+, Galaxy S11+, kan komma att få. 

Det ser ut som att Samsung Galaxy S11+ kan komma att få en 6,5 tumsskärm. Det låter enligt mig logiskt eftersom Samsung Galaxy Note 10 troligtvis kommer få en 6,75 tumsskärm. Det återstår däremot att se om Samsung Galaxy S11 verkligen kommer få en så stor display som det sägs. 

 

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!