Sony

Xperia 1 ser ut att vara nära att lanseras – Sony WH-1000XM3 ingår på utvalda marknader

Jag har under en längre tid skrivit om att Sony troligtvis kommer släppa det nya flaggskeppet Xperia 1 på den svenska marknaden någon gång under sommaren. Nu har det inkommit nya uppgifter! 

Det är Roland Quandt som publicerat en ny Tweet där Xperia 1 tillsammans med ett par Sony WH1000XM3 stoltserar på bild. Detta innebär troligtvis att Sony WH1000XM3 kommer ingå om man köper Xperia 1 i Tyskland.

Det är fortfarande oklart när Sony kommer släppa Xperia 1 i världen, men förhoppningsvis blir det någon gång i juni.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...