Samsung

Samsung Galaxy Note 10 bekräftas få formatet 19:9

Det har nyligen framkommit att Samsungs kommande flaggskepp Galaxy Note 10 kommer få det avlånga formatet 19:9.

Jag hade å andra sidan inte förväntat mig att enheten skulle då något annat format. Utöver det nämns det att enheten kommer släppas i fyra versioner där två av dessa troligtvis kommer då displayer på 6,28″ medans den andra två varianterna kommsf få displayer på 6,75″.

Utöver det kommer Galaxy Note 10 troligtvis få fyra kameror på baksidan.

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...