By Rasmus Hellmyrs – En fulltidsnörd

Samsung Galaxy Note 10 bekräftas få formatet 19:9

2 min read

Det har nyligen framkommit att Samsungs kommande flaggskepp Galaxy Note 10 kommer få det avlånga formatet 19:9.

Jag hade å andra sidan inte förväntat mig att enheten skulle då något annat format. Utöver det nämns det att enheten kommer släppas i fyra versioner där två av dessa troligtvis kommer då displayer på 6,28″ medans den andra två varianterna kommsf få displayer på 6,75″.

Utöver det kommer Galaxy Note 10 troligtvis få fyra kameror på baksidan.

Via

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...