Samsung

Samsung Galaxy Note 10 kommer förhoppningsvis få kraftigt förbättrad kamera

En av de sämsta sakerna med Galaxy S10-mobilerna är helt klart kamerorna som inte håller måttet. Men hur tänker Samsung med kameran i Galaxy Note 10. Vad tror jag? 

Det har nyligen framkommit att Samsung Galaxy Note 10 troligtvis kommer få riktigt snabb laddning, men hur är det med kameran i det kommande flaggskeppet från Samsung? Jag hoppas och tror att Samsung kommer ha uppdaterat kamerorna i Galaxy Note 10.

Det återstår däremot att se hur det blir med den saken!

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...