Första intrycket av OnePlus 7 Pro

Jag var under dagen på event där jag fick möjlighet att ta mig en titt på OnePlus 7 Pro. Den här telefonen känns verkligen imponerande!

Det som framförallt imponerar med OnePlus 7 Pro är designen, prestandan och displayen. OnePlus 7 Pro känns verkligen grym att hålla i och det är grymt att det bara är display på framsidan. Jag gillar verkligen att man har en 90Hz-display på enheten med tanke på att enheten verkligen flyter på grymt bra. Det här är verkligen något för tillverkarna att sätta tänderna i.

Dessutom tycker jag att ljusstyrkan imponerar med OnePlus 7 Pro. Som vanligt med OnePlus imponerar prestandan. Oxygen OS tillsammans med Snapdragon 855, 12 GB RAM och 256 GB inbyggt minne gör enheten supersnabb. Av det jag hunnit testa så flyer spel på fint och under min korta testperiod så kände jag inte att telefonen blev varm.

Kameran i OnePlus 7 Pro verkar också riktigt imponerande så långt jag har hunnit testa den. Nu återstår det däremot att se vad jag tycker om mobilen! Ett fullstort test kommer inom kort!

Sånt som också kan intressera…